Intsidendi tegi ehmatavamaks see, et tegu oli brasiilia rändämblikuga, kes on Guinessi rekordite raamatusse kirjutatud kui maailma kõige mürgisem ämblik.

Naisel läks õnneks ja ämblikud teda ei rünnanud, vaid maandusid hoopis köögipõrandale. Esialgu pidas naine banaanil olevat plekikest eimillekski, kuid selgus, et see moodustus kümnetest ilmselt hiljuti sündinud ämblikest.

Taylor suutis siiski banaanist pilti teha ja see kohalikule kahjuritõrje ametile saata. Sealt öeldi talle, et ta peab majast koheselt lahkuma, kuna tegu võib olla üliohtliku liigiga.

Brasiilia rändämblikke kutsutakse vahel banaaniämblikeks, sest nad on tuntud selle poolest, et neile meeldib end banaanilehtede vahele peita. Peamiselt elutseb liik Lõuna- ja Kesk-Ameerikas.

Ämblik kannab endas mürgist neurotoksiini, mis võib kaasa tuua täieliku lihasjõuetuse, lämbumise ja osalise halvatuse.

Kaubanduskett Sainsbury's, mille poest banaan osteti, pakkus esialgu kõigest kümnenaelast kompensatsiooni, aga lõpuks soostus maksma selle eest, et Taylori maja täielikult puhastataks ja pere vahepeal hotellis majutataks.

Supermarketi esindaja ütles, et neil on väga kahju ja nad on pere ees vabandanud. "Meil on range kontroll iga imporditud toote üle, korjamisest kuni transportimiseni, mistõttu on see olukord väga erandlik," põhjendas ta.