AEG: Clintoni aeg on möödas. Bushi aeg on kaasa toonud sõjaväeliselt täpse ajaarvestuse. Reedel saabus Bush Valgesse Majja lõunale sekundipealt keskpäeval. Clintoni ajal pidid külalised vahel tunnikese ootama ning omavahel vestlema, enne kui võõrustaja lauda saabus.

Lõppenud on ka Clintoni-aegsed öised meelelahutused, mis muutsid Valge Maja tihti ühiselamusarnaseks — nimelt armastas endine riigipea sõpru-tuttavaid ja partei sponsoreid presidendipaleesse magama kustuda. Bushil algavad aga õhtused üritused täpselt ning kell 22.00 armastab ta magama minna.

RUUM: Bushi kaaskond on tähelepanu keskpunkti tõstnud Washingtoni vaikse McLeani eeslinna, kus asub muuhulgas LKA peakorter.

McLeanis elab näiteks asepresident Dick Cheney, kel on seal kaks maja, kuigi nüüd asub ta asepresidendi residentsi Washingtonis.

McLeanis on kodu ka välisminister Colin Powellil, kes külastab tihti kohalikku rauakapade poodi. Samas elavad ka ülemkohtu liikmed Anthony kennedy ja Antonin Scalia. McLeanis on ka mõrvatud senaatori Robert Kennedy lese Etheli kodu.

McLean on tagasihoidlik, ent kallis, nendivad kinnisvaraasjatundjad. See asub Washingtoni lähistel, ent on samas eraldatud.

Kalleima maja saab McLeanis järve ääres soetada 12 miljoni dollari eest. Washington Posti kinnisvararubriigis leidunud kalleim Washingtoni elamu maksis samal ajal 6 miljonit dollarit.

Washingtoni linnas ostsid omale kodu ka Clinton ja ta abikaasa Hillary Rodham Clinton, see maksis 2,85 miljonit dollarit.

SÖÖK: Bushi tiim töötab küll Washintonis, mis on eraldi haldusüksus, kuid käis presidendina juba söömas linnast väljas Falls Churchis asuvas Hiina restoranis Peking Gourmet Inn, mis oli perekonna lemmik ta isa George Bushi presidendiksoleku ajal aastail 1988-92.

Kodus armastab Bush leibu pähklivõi ja moosiga ning ta lemmikuks on kookoskreemiga kook.

Hoolimata kaloririkkusest ei saa need kaugeltki Clintoni vatsatäite vastu, mida endine riigipea vahel nautida armastas.

Legendiks on saanud Clintoni ja Saksa ekskantsleri Helmut Kohli retked Washingtoni Georgetowni linnajakku, kus asub muuhulgas luksusrestoran Filomena.

Kui Bush kavatseb McLeanis söömas käia, on tal valida Prantsuse bistroo, Itaalia sööklate, India restorani ja türgi köögi vahel.

On ka sushibaar, kuid toorest kala uus president ei söö.