"Kui ma väljusin, näitas kraadiklaas 20 külmakraadi. Käisin just läbi metalliotsija ja siin pole rahvast üldse vähem kui Sahharovi prospektil oli ja selle järgi otsustades, mida ma näen, võib ka rohkem olla," lausus Juri. Praegu kogunetakse kolonni ja liigutakse peatselt Bolotnaja väljakule.

Paralleelselt Venemaa valitseja Vladimir Putini vastase meeleavaldusega toimub ka tema toetajate meeleavaldus. "Tuttav rääkis, et inimesi aetakse sinna sunniga - postiasutuse ja Sberbanki töötajad aetakse miitingule. Selleks on üüritud bussid. Bussijuhid räägivad, ent nende kõrval seisavad presidendi administratsiooni bussid, seal on kõik organiseeritud. Kõik selleks, et näidata pilti suurearvulisest meeleavaldusest," rääkis Juri.

Juri sõnul oli meeleavaldusele minek tema jaoks põhimõtteline küsimus külmale vaatamata. "Muidugi ma ei tahtnud vara ärgata ja külma kätte minna, aga minu jaoks on see põhimõtteline küsimus. Ma ei saa öelda, et ma toetaks konkreetselt mõnda neist, kes üritavad praegu liidriteks olla. Ma tulin välja, nagu siin paljud teised, et saada võimult elementaarset austust rahva vastu, et nad tegeleksid haldamisega, mitte vaid labasuste ja oma erahuvide kaitsmisega," lausus Juri.

"Ma usun, et meie tegevusel on mingi mõju. Meil on suur maa ja inimesed vaatavad enamasti esimest telekanalit ja seal toimub massiivne zombistumine. Seetõttu võimud loodavadki saada häälteenamuse neis kohtades, kus inimesed ei saa millestki aru. Ja selliseid oblasteid on omajagu. Aga Moskvas ja Peterburis kaotab Putin kindlasti. Üldiselt neis linnades, kus on ülekaalus mõtlevad inimesed, Ühtne Venemaa ei võida," ennustas Juri.