„Vene ja terroristlike vägede võitlejad üritasid kolm korda Marjinka juures ja Luganski oblastis kaitsest läbi murda. Meie allüksused lõid vaenlase rünnakud edukalt tagasi,“ öeldakse teates UNIAN-i vahendusel.

Mässulised kasutasid Minski kokkulepetega keelatud raskerelvi kaliibriga 120, 122 ja 152 millimeetrit ning raketiheitjaid Grad.

„Öö oli terrorismivastase operatsiooni tsoonis pingeline. Fikseeriti meie vägede positsioonide tulistamine 35 korral. Donetski piirkonnas tulistasid bandiidid 120-millimeetristest miinipildujatest meie positsioone Himiki, Krasnogorivka ja Marjinka lähedal,“ öeldakse teates.

Artemivski suunal tulistati Trojitsket kahel korral 152-millimeetrisest haubitsast. Novgorodske ja Nelepivka pihta anti tuld erineva kaliibriga miinipildujatest.

Kõigil suundadel tulistati terrorismivastase operatsiooni jõudude positsioone ja asulate infrastruktuuri 82-millimeetristest miinipildujatest, lahingumasinate relvadest, granaadiheitjatest ja laskurrelvadest.

Tulistamist oli suhteliselt vähem Luganski oblastis, kuid hilisõhtul toimus Sokolnõkõ lähedal lahingkokkupõrge vastase kahe diversiooni- ja luuregrupiga. Vaenlane kandis kaotusi ja taganes.