Kunstnik Hema Upadhyay (43) ja tema advokaat Harish Bhambhan leiti laupäeval Mumbai põhjaosas tänavaäärest sadeveerentslist, vahendab Ilta-Sanomat Hindustan Timesi. Tapetute käed ja jalad olid kinni seotud, enne kanalisatsiooni viskamist olid laibad keeratud kilesse ning topitud suurde pappkasti.

Esmaspäeva õhtul andis politsei teada, et pidas Põhja-Indias Varanasi linna lähistel kolm meest, keda on alust seostada mõrvadega. Hindustan Timesi andmeil kahtlustakse mehi laipade peitmises.

Mõrva peamine kahtluslaune võib olla aga 25-aastane mees, kelle kunstivahendusfirma on teinud koostööd ka Upadhyayga. Meest pole praeguseks tabatud.

Kahtlusaluste nimekirjas on Upadhyay endine abikaasa, kellega naisel oli käimas tülikas lahutusprotsess. Upadhyay 65-aastane advokaat tapeti, kuna ta juhtus olema mõrvapaigas, on politsei üks versioon.

Üks esmaspäeval kinni peetud meestest tunnistas, et viibis kuriteo juures. tema sõnul ohvrid kõigepealt uimastati ning kui nad olid teadvuseta, siis nad kägistati surnuks.