Kõige halvemad tingimused olid Saarimaal, Reinimaa-Pfalzis, Baieris, Tüüringis ja Saksimaal, kus paljud teed olid suletud, rongid ja lennukid hilinesid ning toimus palju õnnetusi, vahendab The Local.

Frankfurti lennuvälja lennurada suleti halva nähtavuse ja libeduse tõttu.

„Neljapäeval tühistatakse 85 lendu,” ütles lennuvälja operaatori Fraporti esindaja Gunnar Scheunemann. „Tühistamisi ja hilinemisi on oodata ka edaspidi.”

Mitmed sajad reisijad jäid lennujaama terminalidesse lõksu ning magasid oma oma riiete, ajalehtede ja pagasitransportööri lintide peal.

Umbes 700 inimest pidid veetma öö Müncheni lennujaamas, sest nende lennud suunati Frankfurdist sinna ümber. Lennuvälja esindaja sõnul tühistati neljapäeva hommikul halva ilma tõttu 13 lendu.

Üle kümne lennu jäi ära ka lumises Berliinis.

Lumi ja rööbastele langenud puud sundisid Saksamaa raudteefirmat Deutsche Bahni mitmeid ronge ümber suunama ja reise ära jätma.

Kaks ICE ülikiirrongi Berliini ja Müncheni vahel suunati ümber, sest raudteel oli liiga palju lund.

Deutsche Bahn andis välja üleüldise hoiatuse reiside tühistamiste ja hilinemiste tõttu Tüüringi ja Saksimaa liidumaades. Paljudes kohtades pole Deutsche Bahnil õnnestunud leida ka piisavalt busse seisvate rongide asendamiseks. Maanteede seisund Saarimaal ja Reinimaa-Pfalzis oli aga nii halb, et ka bussiliiklus seisis.