Jeffrey Levine’i ametiaeg Eestis on juba teadaolevalt peagi lõppemas, USA president Barack Obama teatas mai alguses, et USA uueks suursaadikuks Eestis saab James Desmond Melville juunior. Suursaadik Jeffrey Levine on öelnud, et peaks Eestisse jääma vähemalt suve lõpuni.

2011. aastal lahkus ametist USA saadik Luksemburgis Cynthia Stroum, kuna inspektorid leidis tema juhitud saatkonna tööd auditeerides juhtimispuudujääke, isiklikke konflikte ja kahtlasi kulutusi.

Stroum andis lahkumisest teada varem kui tema kohta koostatud raport avalikustati. Raporti kirjelduse järgi oli olukord saatkonnas nii halb, et OIG soovitas Luksemburgi saata meditsiinipersonali, mõõtmaks töötajate stressitaset.

Stroumi määras Barack Obama ametisse 2009. aastal tänutäheks tema presidendikampaania rahalise toetamise eest, kirjutas toona Daily Mail.

2012. aastal astus Ühendriikide suursaadik Maltas Douglas Kmiec tagasi, kui auditist selgus, et ta on pühendanud liialt aega kõrvaltegevusele – religioonidevaheliste suhete arendamisele. The Guardian kirjutas, et Kmieci määras 2009. aastal ametisse Barack Obama, samuti toetuse eest 2008. aasta presidendikampaanias.

2012. aastal lahkus ametist ka Ühendriikide suursaadik Keenias J. Scott Gration, põhjuseks ametlikult erimeelsused Washingtoniga.

Lahkumisest teatas Gration nädalaid enne tema kohta koostatud - juhtimisstiili osas äärmiselt kriitiliseks osutunud - raporti avalikustamist.

Raport leidis, et Gration rikkus korduvalt diplomaatilisi turvaprotokolle, kasutades ebaturvalist internetti, kuigi teda oli selle eest korduvalt hoiatatud. Saatkonnatöötajad kurtsid ka tema suhtlemisstiili ja -oskuste üle, mis mõjus sisekliimale halvasti.

Gration osales samuti Barack Obama kampaanias, olles presidendi lähedane nõuandja. Ametisse määrati ta 2011. aastal.