Vilniuse ringkonna politsei peakomissariaadi teatel ütles helistaja, et Vilniusest Moskvasse väljunud lennuk lendab õhku, kuid millise lennuga tegu on, ta ei täpsustanud, vahendab Leedu Delfi.

Kell 8.40 oli kahtlusalune kindlaks tehtud. Selgus, et see on 1970. aastal sündinud O. K., kes viidi politseikomissariaati, kus tal tuvastati joove 2,78 promilli. Algatati kohtueelne juurdlus Leedu kriminaalkoodeksi paragrahvi 285 alusel. Meest ähvardab trahv, ühiskondlikult kasulik töö või vabadusekaotus kuni kaks aastat.

Pommiähvarduse pärast kontrolliti Moskvas neljapäeva hommikul kaht lennukit. Vnukovo lennuväljal maandunud UTairi reisilennuki Boeing 737 pardal lõhkekeha ei leitud. Ka Šeremetjevo lennuväljale saabunud Aerofloti lennuki Suhhoi Superjet 100-90 pardal pommi ei olnud, vahendab Lenta.ru.

Varem teatati, et pommiähvarduse tõttu kavatseb Vene politsei kontrollida kõiki nelja neljapäeval Vilniusest Moskvasse saabuvat lennukit. Lisaks nimetatutele saabub kell 17.55 kohaliku aja järgi Vnukovosse UTairi lend ja kell 16.55 Domodedovosse Transaero lend.