Leedu elanike genotsiidi ja vastupanu uurimise keskuse teatel on registreerimisraamatus, mida hakati täitma 1987. aastal, esitatud andmed 1669 agendi, informaatori ja muude KGB salajaste kaastöötajate kohta, kes värvati ajavahemikul 1940–1979. Osutatakse inimese isikuandmed, hüüdnimed, värbamise aasta, värvanud allüksus ning arhiivitoimiku number, vahendab BNS.

Keskuse sõnul pole teada, millisel põhimõttel ja eesmärgil registreerimisraamatut koostati. Arhiivi- ja muude allikate tähelepanelikumal uurimisel nimistus mainitud isikute kohta on selgunud, et osa värvatuist agentidena ei töötanud. Eeldatakse, et nad nõustusid koostööd tegema vaid selleks, et eriteenistuse survest pääseda. Ei saa välistada ka võimalust, et need inimesed kanti nimistusse, lähtudes operatiiveesmärkidest või kompromiteerimise eesmärgil.

Registreerimisraamatu andmed avaldatakse ositi veebilehel kgbveikla.lt ning mitte kiiremini kui 20 inimest kahe nädala jooksul. Teates osutatakse, et avaldamise aegluse tingib kavatsus seda nimistut põhjalikult uurida, et selgitada välja iga mainitud isiku koostöö asjaolud ja konkreetne tegevus.

Lustratsiooniprotsessi läbinud isikute nimesid ei avaldata, kuna seda infot kaitseb lustratsiooniseadus.