Kõigis eelmainitud viies riigis ja USA-s tuhande inimese küsitlemisel saadud tulemuste järgi on kõige rohkem Iraagi sõja vastaseid Hispaanias — 74 protsenti. Samas on Hispaania valitsus asunud toetama Ühendriikide kavandatavat sõda.

Prantsuse nädalalehe Le Journal du Dimanche järgi küsiti 15.-16. jaanuarini läbi viidud küsitluses inimestelt, kas nad on Iraaki sõjalise sekkumise vastu täielikult, toetavad seda üksnes ÜRO-lt loa saamise korral või pooldavad ka USA ühepoolset rünnakut.

Prantsusmaal ja Saksamaal, kes on sõja vastu avalikult sõna võtnud, ei toetanud Iraagi ründamist vastavalt 60 ja 50 protsenti vastanuist.

Venemaal, kes samuti kaldub toetama Pariisi ja Berliini seisukohta, oli Iraagi sõja vastaseid 59 protsenti.

USA vankumatu liitlase Suurbritannia puhul näitasid küsitluse tulemused, et 41 protsenti elanikest on igatahes sõja vastu. USA-s oli vastaseid arvatult kõige vähem — 21 protsenti.

Kolmkümmend üheksa protsenti sakslastest ja brittidest toetab ÜRO-lt loa saanud rünnakuid. USA-s on sellistel tingimustel sõja poolt 34, Prantsusmaal 27, Venemaal 23 ja Hispaanias 13 protsenti küsitletuist.

USA ühepoolne sõjategevus Iraagi vastu suurt poolehoidu ei pälvinud, isegi ameeriklastest toetas üksi sõtta minekut vaid 33 protsenti.