„Meil on täna puhkepäev, kõik valmistuvad peoks. Kõik on kursis, et päevastel tundidel on meil hea tugi päikese- ja tuulegeneraatoritelt, seetõttu püüdke valmistada see, mida te valmistate elektripliitidel, valgel ajal, samuti laadida akud… Alates kella kuuest õhtul pühenduge teineteisega suhtlemisele. Sõbralik suhtumine elektrienergiasse on ilmselt krimlaste parim omavaheline kingitus,“ ütles Borodulina RIA Novosti vahendusel.

Veel soovitas Borodulina naistel teha soengud valmis päevasel ajal, sest ühed kõige rohkem elektrit tarbivad seadmed on elektrilised lokitangid.

Borodulina märkis, et õhtustel tipptundidel, kui elektritarbimine kasvab kordades, tuleb kasutusele võtta väljalülitamiste graafik.

Ukraina energiafirma Ukrenergo töötajad avastasid Hersoni oblastis Kahhovka lähedal Krimmi kulgeva elektriliini murdunud posti. Elektri Ukrainast Krimmi saatmise katkestamisest teatati kolmapäeval kella 22 ajal. Ukrenergo teatas siis ainsa Ukrainat Krimmiga ühendanud töötanud elektriliini Kahhovka-Titan avariilisest väljalülitamisest.