Kommersandi uurimisele lähedase allika sõnul ei olnud Nemtsoviga koos olnud Ukraina modell Ganna Durõtska ainus tema mõrva tunnistaja. Neist veidi tagapool kõndis, nagu selgub, rünnaku hetkel Moskva jõe suurel sillal 27-aastane firmajuht Jevgeni.

Jevgenil olid peas kõrvaklapid, kust ta kuulas rasket rokki, ning ta vahtis peamiselt nutitelefoni ekraani, mistõttu ta laske ei kuulnud ega näinud ka rünnaku hetke. Kui ta aga telefonilt üles vaatas, nägi ta üksiku paari asemel kõnniteel tervet gruppi inimesi. Varem Jevgeni ees kõndinud mees (Nemtsov) lamas maas. Tema kõrval olnud neiu (Durõtska) seisis tema kõrval ning üks mees (arvatav mõrvar) hüppas sel hetkel üle kõnni- ja sõiduteed eraldava piirde.

Põgenenut nägi Jevgeni selja tagant. Tema andmetel oli see keskmist kasvu kõhna kehaehitusega mees, tumedate, võibolla laineliste, kesmise pikkusega – umbes neli sentimeetrit – juustega. Jevgeni märkas, et põgenenul ei olnud vaatamata külmale ja tuulisele ilmale seljas jopet. Tal olid sinised teksased, mis paistsid tunnistajale tema kohta liiga suured, ning samasugune „koti moodi“ tume kapuutsiga dressipluus. See ei lange kokku Nemtsovi tapmises süüdistatava Dadajevi välimusega, kes on suur, sportliku kehaehitusega mees.

Jevgeni sõnul istus põgenenu Venemaal toodetud, Lada Priorale sarnaneva valge auto tagaistmele, kuigi uurijad on kindlaks teinud, et mõrvarid põgenesid ZAZ Sensiga.

Veel märkas Jevgeni sündmuskohal talle üsna imelikuna tundunud paari. Maas lamanud mehe juurde ilmusid mingil moel neiu ja keskealine naine mustas kasukas. Vahetanud mõned laused lamaja kaaslasega, laskusid mõlemad daamid Moskva jõe kaldapealsele viivast trepist alla ja lahkusid kiiresti.

Siis saabus Jevgeni sõnul kohale lumekoristusauto ning peatus veidi eespool kohast, kus sündmused aset leidsid. Maaslamanu kaaslane jooksis Jevgeni sõnul mobiiltelefon käes mehe ja lumekoristusauto vahet. Jutt auto juhiga jäi aga nähtavasti lühikeseks. Lumekoristusauto juht peatus vaid mõneks sekundiks, avas akna ja sõitis siis edasi.

Kui Jevgeni meheni jõudis, lamas ta näoli maas. Jevgeni sõnul oli ta veel elus, igal juhul tõi ta kuuldavale mingeid röginaid või oigeid. Jevgeni püüdis teda üles tõsta, kuid nähes tema näo juures okset, otsustas, et mees on lihtsalt juua täis, ja küsis juhtunu kohta neiult.

Neiu nägi Jevgeni sõnul välja hirmunud ja nuttis ning kordas: „Mis temaga on? Mis temaga on? Ainult ärge jätke mind siia üksi!“ Lõpuks ütles neiu Jevgenile, et tema kaaslast tulistati. Siis läks Jevgeni uuesti lamaja juurde, kuid tal jäi üle vaid tõdeda, et ta on surnud.