Meeleavaldajad panid linna keskväljakule püsti viis telki ning tõmbasid nende vahele üles loosungid, mis kuulutavad: “Mõrtsukas Kutšma tuleb vangi panna”, “President Kutšma on tapja”, “Maha Kutšma ja tema verejanulised sandarmid”. Samas ilutseb plakat, millele maalitud Gongadze must siluette ja kiri “Georgi, sa oled meiega”.

Meeleavaldajad ähvardavad protestimist jätkata seni, kuni nende nõudmised täidetakse.

Vabariikliku Partei liider Levko Lukjanenko kuulutas miitingul, et kui rahvas nüüd midagi ette ei võta, puhkeb riigis terror — esmalt pistetakse Sotsialistliku partei juht Aleksandr Moroz türmi ja siis “aetakse ka kogu Ukraina naridele”.

Meeleavalduse eestvedaja, ajalehe Grani peatoimetaja Juri Lutsenko, kes oli üks 1990. aasta tudengite näljastreigi aktiviste, lubas aktsiooni jätkata seni, kuni Ukraina saab Kutšmast lahti.

Sel nädalal demonstreeriti Ukraina parlamendis videokassetti, kus julgestusteenistuse ohvitser räägib Kutšma seotuses Gongadze kadumisega. Ohvitseri väitel lindistas ta salaja Kutšma jutuajamise jõuametite juhtidega, kus räägiti ajakirjaniku tapmisest.

Helikasseti avalikustas 28. novembril sotsialistide liider Moroz, kes oli Kutšma konkurent viimastel presidendivalimistel.

President Kutšma nimetab lindiskandaali provokatsiooniks, kuid pole kordagi avalikkusele öelnud, et ta pole midagi sellist, mis lindil kuulda, rääkinud.

Georgi Gongadze kadus jäljetult 16. septembril Kiievis teel koju.