“Need kolm tegurit peavad looma poliitikust pildi, mida valija võib usaldada,” ütles konsultant Lesley Everett 7. juuni valimiste eel.

Tema sõnul tegi leiboristide liider peaminister Tony Blair möödunud nädalal haigla ees vihase naisvalijaga kohtudes suure vea, seistes tal vastas, käed rinnal vaheliti. Konsultandi hinnagul peaks Blair kasutama inimestega suheldes puudutuste keelt nagu USA ekspresident Bill Clinton.

“See oli halb kehakeel. Ta näitas, et on kaitseseisundis. Bill Clinton oleks asetanud käed naise õlgadele ja too oleks tundnud end vabalt. Tony Blairil on vaja värskendada kokkupuudet rahvaga.”

Opositsiooniliste konservatiivide liider William Hague, kes arvamusküsitlustes Blairist kaugelemaha jääb, peaks laskma juustel pisut kasvada ja vabastama oma loomuliku hääle välja maa-alusest vangikongist, kuhu ta selle on lukustanud.

“Tema hääl ärritab sellisena inimesi. Kusagil all on peidus suurepärane yorkshire’ aktsent. See vajaks väljapäästmist.”

Liberaaldemokraatide liidril Charles Kennedyl on suurepärane kaasasündinud huumorimeel, aga suunurgad on tal alati allapoole, mis jätab kurva mulje. Konsultandi sõnul aitaks sagedasem naeratamine, see tekitab inimestes usaldust.