Politsei teatel sai haavata üks politseinik, samuti rühmituse Sasna Tsrer („Sassuuni sõgedad“) juht Pavel Manukjan ja tema poeg Aram Manukjan. Kõik kolm toimetati haiglasse. Lisaks teatas politsei, et kaks pantvangivõtjat on alistunud. Ka rühmitus kinnitas, et neli nende liiget on vangi võetud.

Politsei esmase teate järgi viibis jaoskonnas veel kaks haavatud terroristi, kellele kaaslased ei lubanud esmaabi anda. Kolmapäeva hommikul teatas politsei, et haavatuid läks abistama meedikute rühm, kes võeti omakorda pantvangi.

17. juulil hõivas politseijaoskonna umbes 30 relvastatud meest, kes nõuavad riigipöördekatse planeerimises süüdistatud opositsioonipoliitiku Žirair Sefiljani vabastamist ja president Serž Sarkisjani tagasiastumist. Rünnakus hukkus üks politseinik, ülejäänud jaoskonnas viibinud võeti pantvangi. Viimased politseinikud vabastati 23. juulil.

Politseijaoskonna lähistel toimuvad alates kriisi algusest opositsiooni toetajate meeleavaldused. Raadio Vaba Euroopa teatel osales teisipäevasel protestil tuhandeid inimesi, politsei arreteeris paarkümmend meeleavaldajat.