Politsei poolt operatsiooni „Prints” käigus konfiskeeritud varade hulgas oli ka 350 000 eurot (5,5 miljonit krooni) maksev villa, mis kuulus ülejooksik Domenico Bidognetti elukaaslasele Assunta D’Agostinole, vahendab Adnkronos. Domenico Bidognetti ostis villa väidetavalt Casalesi räkiti raha eest.

Arvatakse, et Michele Bidognetti võttis Casalesi perekonna juhtimise üle pärast endise bossi Giuseppe Setola vahistamist jaanuaris.

Itaalia siseminister Roberto Maroni nimetas Bidognetti arreteerimist tähtsaks sammuks, mis näitab, kui tähtis on maffiavastane võitlus praeguse valitsuse jaoks.

Politsei tabas Bidognetti edastamas telefoni teel oma vangis istuva venna Francesco Bidognetti käske üle Itaalia. Lisaks oma venna sõnumiedastajaks olemisele juhtis Bidognetti Casalesi klanni finantsasju.

Lisaks Bidognettile vahistas politsei kolmapäeval veel kolm Casalesi klanni liiget kohaliku ametniku ja maffiavastase aktivisti Nicola D’Alessandro tapmise eest 2002. aastal.

Casalesi klann on üks võimsamaid Camorras ning tegeleb Campania maakonnas ja mujal Itaalias väljapressimise, katusepakkumise, narko- ja relvaäri ning prostitutsiooniga.