Andey Holey, kes läks järgi kontserti külastanud abikaasale ja tütrele, rääkis BBCle: "Kui ma ootasin, tundsin plahvatust ja see viskas mind mitukümmend meetrit ühe ukse juurest teise ukseni. Kui ma tõusin üles, nägin enda ümber laipu. Mu esimene mõte oli, et pean minema staadionile ja otsima üles oma perekonna. Kui ma neid ei suutnud leida, läksin politsei ja päästjatega laipu vaatama, kas nende seas ei ole mu perekonda..."

Lõpuks Holey leidis oma perekonna üles ja endega oli kõik korras.

Gary Walker Leedsist rääkis BBC Raadio 5le, et temal sai jalg ja abikaasal kõht pihta šrapnellist, kui nad ootasid oma kontserdit külastanud tütart.

"Me kuulsime viimast laulu ja siis oli järsk välgatus, pauk ja suits," ütles Walker. "See oli võimas plahvatus - ma tundsin seda oma rinnaga."

Catherine Macfarlane rääkis Reutersile, et tundis massiivset plahvatust, kui oli kontserdilt lahkumas.

"Olime just välja liikumas ja kui olime ukse juures, käis võimas plahvatus ja kõik hakkasid karjuma. See oli tohutu plahvatus. Järgnes kaos, kõik jooksid ja karjusid ning lihtsalt soovisid sealt minema saada."

22aastane Majid Khan käis konsterdil koos õega. "Mina, mu õde ja kõik teised kontserdikülastajad, kes olid Ariane Grandet vaatamas, kuulsime suurt plahvatust, millele järgnes paanika ja kõik soovisid staadionilt kiiresti minema saada. Oli üks suur pauk," meenutas ta hirmsat hetke ja lisas, et pärast seda asusid kõik väljapääsude juurde tormlema.

Ariane Grande kontserdil Manchester Arenal hukkus vähemalt 19 ja sai viga üle 50 inimese.