Ohver kavatses sõita bussiga oma mehe perekonna juurde Pandžabi osariigis, kuid ta rööviti ja viidi ühte majja Amritsari linna lähistel, vahendas BNS kohaliku politseiniku Raj Jeet Singh`i.

Viis meest vägistasid koos bussijuhi ja konduktoriga ohvrit kordamööda ning viisid ta siis laupäeva hommikul tema äia ja ämma maja lähedale, ütles ta.

"Kuus meest on vahistatud seoses 29-aastase naise vägistamisega... pärast seda, kui ta oli 11. jaanuari öösel sunniviisiliselt teadmata kohta viidud," ütles politseinik AFP-le ja lisas, et seitsmendat kahtlusalust otsitakse.

"Olles naise röövinud, vägistasid seitse süüdistatavat naist jõhkralt kogu öö," ütles ta.

Ohver rääkis kuriteost otsekohe oma mehe kahele õele. Politseiniku sõnul ei ole naise vigastuste ulatus veel teada.

"See kõik juhtus politsei lodevuse pärast, sest nad ei vaevu kunagi kontrollima busse, mis öösiti riigi maanteedel sõidavad," ütles AFP-le kohalik Kongressipartei poliitik Partap Singh Bajwa.

Detsembris vägistasid ja peksid kuus meest raudkangiga 23-aastast tudengit, kes hiljem vigastustesse suri. Jõhker rünnak vallandas kogu Indias ulatuslikke proteste, kus nõuti valitsuselt naiste tõhusamat kaitsmist vägivalla eest.

Pärast New Delhi rünnakut on prokurörid kogu riigis manitsenud politseinikke suhtuma tähelepanelikumalt naistevastastesse seksuaalrünnakutesse. New Delhi buss, milles neiut vägistati ja tema kaaslast peksti, pidi sõitma läbi mitme politsei kontrollpunkti, kuid seda ei peetud kordagi kinni.