Ohvrite hulgas on vähemalt viis politseinikku, kaks sõdurit ja kaks tsiviilisikut, teatasid korrakaitse- ja armeeallikad AFP ja BNS-i vahendusel.

Sõdurivormis sissid viskasid granaate Hiranagari politseijaoskonda, mis asub piirkonna tähtsaimast linnast Srinagarist 200 kilomeetri kaugusel, ning avasid selle pihta tule, ütles valves olnud politseinik, kes kinnitas viie politseiniku ja ühe tsiviilisiku surma.

Enamvähem samal ajal rünnati armeebaasi Samba piirkonnas, puhkes äge tulevahetus, milles osalesid ka tankid. Erinevate allikate põhjal ei ole selge, kas ründajad olid samad või oli tegemist kahe erineva rühmitusega.

Vahejuhtumid varjutavad nädalavahetusele kavandatud India peaministri Manmohan Singhi ja tema Pakistani ametivenna Nawaz Sharifi kohtumist. ÜRO peaassamblee ajal New Yorgis aset leidvad kõnelused oleksid esimesed omataolised viimase kolme aasta vältel.

"Selle Jammu rünnaku siht on dialoogiprotsessi nurjamine," ütles Jammu ja Kashmiri osariigi peaminister Omar Abdullah.

Himaalajas asuv Kashmir on jagatud nõndanimetatud kontrolljoonega (LoC) India ja Pakistani vahel, kuid mõlemad pooled peavad omaks kogu territooriumi ning on selle pärast maha pidanud kaks sõda.

1989. aastast saadik tegutseb selles moslemienamusega piirkonnas enam kui tosin relvarühmitust, mis võitlevad iseseisvumise või ühinemise eest Pakistaniga.