4-aastase tüdruku müsteerium võtab uusi pöördeid, nimelt mustlasperekonna advokaat Marietta Palavra väidab, et ta hüljati juba vahetult pärast sündi.

”Me räägime naisterahvast, kes ei suutnud kasvatada oma last ja andis ta kolmanda isiku kaudu vahetult pärast sünnitamist ära,” väitis Palavra.

”Ei ole olnud mingit lapseröövi ega inimkaubandust,” lisas advokaadi kolleeg Konstantinos Katsavos, kes samuti esindab 39-aastast meesterahvast ja tema 40-aastast mustlannast abikaasat. ”Nad ei ostnud last.”

Kreeka politseiorganisatsioon vahistas reedel mustlastest abielupaari, keda kahtlustatakse mitmete laste röövimises mitmelt poolt Euroopast, esialgu üritab kohalik politsei Interpoli abiga kindlaks teha väikese Maria päritolu.

Riigi keskosas Farsala linna lähistel asuvasse mustlaslaagrisse korraldati politsei regulaarne kontrollkäik mõni päev tagasi, aga narkootikumidele ja tulirelvadele lisaks leiti eest valgenahaline plika, kes silmnähtavalt ei olnud abielupaari järglane, edastab uudisteportaal Daily Mail.

Interpoli kaudu saadeti välja rahvusvaheline päring, et selgitada välja tüdruku vanemad. Arvatakse, et tüdruk on pärit Põhja- või Ida-Euroopast.

Abielupaaril oli laagris kokku 14 last, keda nad väitsid enda järglased olevat. Esialgsetel andmetel on aga ainult kolm neist abielupaari enda omad.