Pärast debatti tehtud seitsmest suuremast üleriigilisest arvamusküsitlusest viis näitavad edumaad Hillary Clintonile, üks Donald Trumpile ja üks viiki. Kõigi küsitluste koondtulemuse arvutamisega tegelev veebilehe RealClearPolitics järgi toetab Clintonit praegu 47,9% ning Trumpi 44,8% valijaist. See teeb Clintoni edumaaks suhteliselt tagasihoidlikud 3 protsendipunkti, ent kaks nädalat tagasi lahutas teda konkurendist vaid üks punkt.

CNN-i viimasele uuringule vastanuist 63% leidis, et Clinton esines teledebatis paremini ja vaid 24% pidas võitjaks Trumpi. Sama nentis CBS, kelle küsitluse järgi paranes demokraatide valijate arvamus oma kandidaadist tänu debatile märgatavalt: 58% demokraatide valijaist nentis, et Clintoni kuvand paranes, ent vaid 22% vabariiklaste valijaist arvas sama oma kandidaadi kohta.

Küsitlustes ei pruugi veel täielikult kajastuda nädalavahetusel lekkinud Trumpi maksuandmete skandaal, mis näitab, et ettevõtjast kandidaat ei ole 1995. aastal saadud 916 miljoni dollari suuruse kahjumi tõttu 18 aasta jooksul makse maksnud. Ehkki Trumpi tegevus oli ilmselt seaduslik, võib uudis tema reitingut maksumaksjatest valijate seas eeldatavasti kahjustada.