Halla-aho kirjutas Helsingin Sanomate teatel blogis 20. detsembril 2006 avaldatud kirjutise kommentaariks: „Vägistamisi tuleb igal juhul juurde. Et sellisel juhul satub üha rohkem naisi vägistamise ohvriks, loodan siiralt, et oma ohvreid juhuslikult valivate vägistajate küüsi jääksid õiged naisinimesed. Rohevasakpoolsed maailmaparandajad ja nende valijad. Parem nemad kui keegi teine. Nende puhul ei aita muu kui see, et paljukultuurilisus tabab neid endid.”

Halla-aho ütles veel, et oleks rõõmus, kui sisserändajate kamp vägistaks roheliste endise parlamendiliikme Rosa Meriläineni. See kommentaar kustutati hiljem blogist.

Halla-aho ütles, et on põhimõtteliselt endiselt sama meelt. „Kuna immigratsioon viib igal juhul kellegi vägistamiseni, oleks kindlasti õiglasem, kui ohvriteks saaksid need, kes on vastu vägistajate maalt välja saatmisele, mitte need, kes ei ole süüdi vägistamiste arvu suurenemises kontrollimatu sisserände tõttu,” kirjutas Halla-aho neljapäeval Helsingin Sanomatele.

Naisroheliste esinaise Heli Järvineni sõnul ei ole tegemist sõnavabaduse ega süütu multikultuurilisusekriitikaga, vaid vägistamisele ja vihale õhutamisega.