Vene ajaleht Kommersant kirjutab, et FSB ja GRU pole Gruusia meedias ilmunud teateid kuidagi kommenteerinud. Lehe teatel pärineb info plaanitavast atentaadist allikalt Abhaasia juhtkonnast, kes sai selle kohtumiselt GRU asejuhiga Sotšis.

Gruusia telekanali Rustavi-2 kinnitab, et president Saakašvili tapmist organiseerivad eriteenistused kavatsevad seda avalikkusele serveerida kui ühe Osseetia klanni poolt korraldatud „verist kättemaksu“. Infoagentuuri Rosbalt teatel on mõrv kavandatud novembrisse-detsembrisse 2008.

Peatselt pärast selle info avalikuks tulekut andsid mõned Gruusia juhtkonda kuuluvad isikud mõista, et peavad seda teavet usaldusväärseks.

Näiteks teatas Gruusia parlamendi Umaghlesi Sabcho spiiker David Bakradze, et atentaadioht ähvardab kogu riigivõimu, mitte ainult presidenti.

Siiski pole Gruusia jõustruktuurid siiani ettevalmistusel olevat atentaadi avastamist ametlikult kinnitanud. „Mingit tõsist informatsiooni selle kohta meil ei ole ja kommenteerida pole siin midagi,“ ütles siseministeeriumi infoanalüütilise osakonna ülem Šota Utiašvili Kommersandile.

Gruusia riigikantselei märkis omalt poolt, et mingeid meetmeid Saakašvili valve tugevdamiseks ja turvalisuse suurendamiseks pole ette võetud.