Jehoova tunnistajast Robert Tansill Oliver, kes kaotas õnnetuses oma poja Robert Oliver Calvo rääkis Reutersile, et ta ei tunne viha.

"Ma olen selle noore piloodi vanemate pärast väga kurb. Ma ei suuda ette kujutada, mida nad praegu läbi elavad. Samamoodi, nagu nende saatusekaaslased, tunnevad ka nemad valu," rääkis Oliver.

"Ei, me ei tunne üldse viha. Me oleme Jehoova tunnistajatena rahutegijad. Meil on loomulikult väga kahju, et see juhtus. Me süüdistame seda, mida Piibel kutsub maailma valitsuseks (rule of the world). Me oleme maailma valitsuse peale vihased," ütles Oliver Rey Don Jaime hotelli juures, kus paljud lennul lähedasi kaotanud inimesed peatuvad.

Oliver lisas, et tal ja tema abikaasal ei ole praegu poja surma tõttu plaanis ette võtta mingisuguseid legaalseid protseduure.

"Me oleme peamiselt huvitatud lootuse ja lohutuse jagamisest ja muidugi perega koos olemisest," lisas Oliver, kellel on mitu lapselast ja vennatütar.

Robert Oliver Calvo oli Barcelonas sündinud Ameerika kodanik. Ta töötas Hispaanias asunud ülituntud rõivabrändi Desiguali kontoris. Mehest jäid maha abikaasa ja kaks last.