Ühtegi ohvrit enam teadmata kadunud ei ole. Viimasena leiti kolme kadunud inimese surnukehad, millega hukkunute arv tõusis 43-le. Üheksa inimest on endiselt kriitilises seisus haiglaravil.

Päästjad jätkavad siiski rusude kontrollimist, juhuks, kui seal leidub mõni ohver, kelle lähedased kadumisest teatanud ei ole.

Silla haldamisega tegelenud firma Autostrade teatas eile, et eraldab silla taastamiseks ja ohvrite lähedaste ja kodutuks jäänud inimeste aitamiseks pool miljardit eurot.

Itaalia valitsus alustas reedel menetlust Autostrade kehtivate halduslepingute tühistamiseks. Valitsuspartei Liiga juhtiv liige Giancarlo Giorgetti ütles täna ajalehele Il Messaggero, et valitsus plaanib alustada „enneolematu” programmiga riigi teede, sildade, avalike ehitiste ja muu taristu uuendamiseks. „Sellest tuleb pretsedenditu operatsioon, avalikku taristusse tulevad tohutud investeeringud,” kinnitas Giorgetti.

Ta ei öelnud, milliseid summasid on valitsusel plaanis kulutada, kuid kinnitas, et eelarvepuudujäägile ega Euroopa reeglitele programmis tähelepanu pöörama ei hakata.