Kahtlusalune eitas oma süüd, kuid DNA test kinnitas tema isadust, ütles kohtunik Virgilio Palud kohalikule raadiojaamale AFP vahendusel.

Juhtum tuli ilmsiks, kui mees juunis karjavarguse eest kinni peeti. Tütar julges siis politseile isa julmadest tegudest rääkida, kuigi mees oli teda ähvardustega vaikima sundinud. Avalikkusele räägiti sellest aga alles kolmapäeval.

Tütre sõnul algas vägivald ja vägistamine siis, kui ta oli vaid 13-aastane. Vägistamise tulemusena sündinud lapsed on nüüd 7-27-aastased. Üks lastest on surnud.

Ka mehe teine tütar on teatanud, et isa vägistas teda tihti. Naine tegi aborti ja põgenes kodust, mis asub Nicanor Molinase külas 600 kilomeetri kaugusel Buenos Airesest põhjas.

Vaid vanim lastest teab, et tema isa ja vanaisa on üks ja sama isik. Kohtunik Palud ütles, et juhtum on hullem kui austerlase Josef Fritzli oma, kes pidas oma tütart vangis 24 aastat. Fritzli tütar sünnitas isale kokku seitse last.

Viimati paljastatud intsestijuhtum on Argentinas lühikese aja jooksul juba kolmas. Eelmisel aastal räägiti Mendoza koletiseks ristitud mehest, kes vägistas aastaid oma tütart ja sai temaga seitse last.

Eelmisel kuul süüdistati 60-aastast meest tütre vägistamises 20 aasta jooksul. Naine sünnitas kuus last, kellest üht mees samuti vägistas.