Juba niigi kurjakuulutava mainega Dozieri kasvatusasutuses alustati otsinguid, kui levis uuem informatsioon seal harrastatud julmuste ja salaja maetud poiste kohta. Asutus suleti alles 2011. aastal majanduslikel põhjustel.

Uurimist juhtiva õigusteadlase Erin Kimmerle sõnul olid kõik leitud inimjäänused maetud kirstudes, kuid need asetsesid varjatud kohtades nagu teede all või metsasaludes. Poistekooli ametlikul surnuaial on 31 hauda, mis tähistatud valge metallristiga. Uurijate hinnangul on salajased hauad pärit ajavahemikust 1920-1950.

Aastal 1900 loodud kinnise õppeasutuse kohta oli juba pikka aega liikunud kuuldusi, et seal kadus kümneid poisse ja suur osa koges seksuaalvägivalda või julma peksmist.

Endiste õpilaste moodustatud ühendus White House Boys nõudis viis aastat tagasi haudade otsimist. Ühenduse nimi viitab väikesele valgele betoonhoonele, kus kannatanute sõnul neid armutult peksti.

Florida Ülikool alustas kaks aastat tagasi kuulduste uurimist ja eelmisel sügisel anti neile ka kaevamisluba.

Ohvrite hammastest ja luudest võetud DNA proove üritatakse võrrelda nende perede testitulemustega, kelle pojad kadusid Dozierist. Tuvastatud ohvrite jäänused loovutatakse peredele.

Ühenduse White House Boys esindaja Robert Starley, kes sattus õppeasutusse 13-aastaselt, kinnitas aga, et koolis hoiti valge- ja mustanahalisi poisse eraldi ning siiani on leitud vaid viimaste matmispaigad. Starley sõnul pole valgete laste laipu veel leitud ja neid peaks olema vähemalt sada.