Tegemist on 14 miljonit dollarit maksva paleega, mida Strauss-Kahn üürib 50 000 dollari eest kuus. Maja on varustatud spaa, privaatse kino, katuseterrassi ja baariga, teatab Fox News.

Majas on jõusaal erinevate trenažööride, suure lameekraaniga televiisori ja jooksulindiga, et Strauss-Kahn saaks oma hommikuste croissant’idega kogutud rasva põletada.

Õhtud võib Strauss-Kahn veeta gurmeeroogi valmistades kallihinnalises Boffi köögis, mis on varustatud Gaggenau seadmetega ja loomulikult köetavate paekivist põrandatega.

Erinevalt Rikers Islandi vanglast võib Strauss-Kahn arvestada luksuses mõnulemisega ühes neljast magamistoast, mille juurde käivad tellimise peale valmistatud tualetid ja Itaalia paekivist vannitoad.

Pärast pikka päeva kohtus võib Strauss-Kahn lõõgastuda, vaadates filmi isiklikus kinoteatris. Ta võib end sisse seada ühes paljudest nahktugitoolidest.

Elutuba on ruumikas ja sobib ideaalselt kaitseadvokaatidega taktika arutamiseks. Seal on Itaalia puitmööbel, unikaalne terasest trepp ning automaatne valgustus ja helisüsteem. Koduarest? Miks tahaks keegi sellest kohast lahkuda?

Tribeca linnaosas asuv Franklin Street ei ole küll nii romantiline kui Champs-Elysées, kuid endine IMF-i boss võib korraldada korraliku grillpeo, sest maja katusel asuval terrassil on Wolfi gaasigrill ja piisavalt ruumi. Kahjuks saab Strauss-Kahn kohtu otsusega korraga külla kutsuda vaid neli inimest.

Vaata fotosid Strauss-Kahni elamisest SIIT.