Berliini naist hoiti tema enese tunnistuse järgi Höxteri Bosseborni linnaosas asuvas majas kinni 2011. aasta lõpust kuni 2012. aasta märtsini ning tal polnud mingit võimalust põgeneda. Mõlemad süüdistatavad väärkohtlesid teda füüsiliselt. Pärast üht füüsilist vastasseisu pandi naine rongile ja saadeti koju tagasi, vahendab Focus Online.

Hirmust vägivalla ees, millega teda ähvardati, ei pöördunud naine politsei poole. Alles siis, kui ta nägi pilte majast televisioonis, andis ta endast uurijatele teada.

Naine vastas 2011. aasta augustis Wilfried W. tutvumiskuulutusele ühes ajalehes. Pärast mõnesid telefonikõnesid võtsid W. ja tema naispartner berliinlanna auto peale ja viisid oma majja Bosseborni. Naise esimese seal viibimise ajal mingit vägivalda ei olnud. Kolme nädala pärast sõitis naine jälle koju ja hoidis Wilfried W.-ga telefoni teel kontakti.

Höxteri naisteküttide teistel ohvritel oli vähem õnne. 41-aastane ja 33-aastane naine surid pärast W. ja tema kaaslanna rasket väärkohtlemist. Kahtlusalused tükeldasid väidetavalt teise ohvri surnukeha ja põletasid selle seejärel kaminas ära.

Esialgse uurimise järgi ohvreid rohkem ei ole. Uurimine kuriteopaigas võib aga veel nädalaid kesta.