Umbes 30 riigis tähistavad aktivistid tänavust naistepäeva loosungiga „Päev ilma naisteta“, mille puhul kutsutakse naisi üles tööle minemise asemel tänavale tulema.

Itaalia pealinnas Roomas vallandas naistepäev seetõttu liikluskaose, kuna mitu bussiliini oli naiste streigi tõttu suletud.

USA-s on korraldajate jaoks tegu omamoodi jõuprooviga, mis näitab, kas 21. jaanuaril toimunud ja üle riigi miljoneid osalejaid kaasanud „Naiste marss“ saab sama väljapaistva jätku.

„Naiste marsil“ osalenud meditsiiniõdede ja õpetajate ametiühingud seekord näiteks aktsiooniga ametlikult kaasa ei lähe, ehkki vähemalt Põhja-Carolinas, Virginias ja New Yorgi linnas on hulk koole töötajate nappuse tõttu suletud.

USA korraldajatel on osalejatele kolm palvet: mitte minna tööle; mitte käia poes, kui selleks pole tungivat vajadust; kanda punast ja tulla tänavale.

Naised tulid tänavatele ka teistes riikides. Filipiinidel toimunud marsside tunnusvärviks oli lilla, meeleavaldajad protestisid muu hulgas politseivägivalla vastu. India rongkäikudel osalesid teiste seas vormiriietuses naispolitseinikud ja katoliku nunnad.

Prantsusmaal Marseille´s toimus rühmituse Femen topless-meeleavaldus. Venemaal Omskis aga korraldasid aktsiooni liikluspolitseinikud, kes jagasid naissoost autojuhtidele lilli. Austraalias Melbourne´is läksid 8. märtsiks käiku uued valgusfoorid, kus tavalise "kriipsujuku" asemel näeb kleidiga inimese kujutist.