Associated Pressi teatel toimus intsident osariigi pealinnast Jaipurist 150 kilomeetri kaugusel läänes. Kokku oli bussis 60 Kanpuri pedagoogilisest kolledžist pärit inimest, teatab Interfax.

Nende sõiduk põrkas kokku sillal seisnud autoga. Reisibuss paiskus kokkupõrke tagajärjel 20 meetri kõrgusel alla jõesängi: kohapeal hukkus 26 inimest, veel kaks suri haiglas. Kõik ülejäänud - 34 reisijat said kannatada. Nendest 14 on kriitilises seisus.

The Times of India lisab, et 11 hukkunut olid neiud ning reisiseltskond oli tagasiteel ekskursioonilt ajaloolisesse Vrindavani linna.

Radžastani osariigi politsei alustas juhtunu asjaolude uurimist. Politseinikud otsivad õnnetuse põhjustanud auto omanikku, kes jättis oma sõiduki sillale.

Esialgsetel andmetel ei märganud suurel kiirusel sõitnud sohver hommikuses udulooris teel olnud takistust ja ei jõudnud õigeaegselt reageerida.

Kanpuri üliõpilased ja õppejõud olid esmaspäeva varahommikul tagasiteel ühiselt piknikult ja suundus Jalawari, kus asub nende ülikoolilinnak.