Tseremoonia toimus Sotši üliluksuslikus hotellis Rodina (Kodumaa), mis oli täielikult reserveeritud pruutpaari sadadele kuulsustest külalistele, kirjutab Moscow Times.

Juulis ütles Peskov intervjuus ajakirjale Tatler, et kutsutud oli ka Putin ise. Pühapäeval polnud teada, kas president suvatses ka kohale ilmuda.

Kohalikud uudisteportaalid kirjutasid pulmapäeva eelõhtul, et külalised paigutati kolmest lähedalasuvast hotellist ümber, et tagada pulmade turvalisus.

„Kõik rannad on valve all. Täna hakkasid nad külalisi välja tõstma kolmest naaberhotellist. Neile antakse kolmeks päevaks muu majutus ja nad võivad pärast pulma naasta,“ rääkis hotelli Rodina anonüümseks jäänud töötaja reedel portaalile Bloknot.

Pärast pulmi domineerisid Vene ajakirjanduses kaks fotot: ühel oli kujutatud Peskovi ja Navkat pärast meheks ja naiseks kuulutamist suudlemas ning teisel fotol oli Peskovi käekell, mis opositsiooniliidri ja korruptsiooni paljastaja Aleksei Navalnõi andmetel maksab umbes 620 000 dollarit.

A photo posted by mitvoltv (@mitvoltv) on

Часы пресс-секретаря Путина затмили его свадьбу - Навальный подсчитал их стоимость и ужаснулся http://t.co/qTxb1jyJP1 pic.twitter.com/yDS6CrxI7f— Белорусский партизан (@belpartisan) August 2, 2015

Navalnõi väitis pühapäeval blogipostituses, et ei ole võimalik, et Peskov oleks kella ostnud oma ametliku palga eest, mis Navalnõi andmetel on umbes üheksa miljonit rubla (146 000 dollarit) aastas.

Peskov ütles RBK-le, et kell oli pulmakink pruudilt, kellest pärast 2006. aastal olümpiavõitjaks tulemist on saanud tuntud telepersoon. Blogipidajad avastasid aga, et Peskov kandis kella juba mitu kuud tagasi tütre Jelizaveta Peskova Instagramis avaldatud fotol.

Külaliste hulgas olnud Venemaa endine föderaalne keskkonnainspektor Oleg Mitvol väitis ajalehele Moskovski Komsomolets, et tegemist oli trikiga meedia lollitamiseks.

Mitvoli sõnul laenas Peskov kella ühelt rikkalt pulmakülaliselt, et meedias alusetut sensatsiooni esile kutsuda.