Veebisait jagab eelkõige infot kõige tuntumate rahvusvaheliselt tagaotsitavate kurjategijate kohta, kes on mõistetud süüdi või keda süüdistatakse Euroopas läbi viidud rasketes kuritegudes või terroriaktides, vahendab Ilta-Sanomat.

Europoli nimekirjast leiab eest ka Armen Oganesjani, kes on ka Eestis tagaotsitav tahtlikus tapmises kahtlustatavana. Ajaleht Eesti Ekspress kirjutas koostöös politseiga juba 2004. aastal, et keskkriminaalpolitsei otsib teda taga seoses politseiniku tapmisega Narvas Siiversti alevikus 1999. aastal.

Siis tapeti automaadivalanguga Narva arestimaja autojuht Juri Lihharev, põhjuseks äriasjad. Oganesjan oli tõenäoliselt Lihharevi tapmise organiseerija. Väidetavalt maksis armeenlasest ärimees tapmise eest 1400 USA dollarit. Oganesjan arvatakse olevat juba aastaid Venemaal.

Soome leht toob välja, et muuseas on Europoli nimekirjas ka kaks soomlast: pettuse eest tagaotsitav Marina Cecilia Kettunen (s. 1986) ning rünnakus süüdi mõistetud Dimitri Allan Lindeman (s. 1965). Lisaks on nimekirjas ka mitu leedulast.

Kokku on veebilehel 45 kurikuulsat kurjategijat, nende hulgas Pariisi terrorirünnakutes kahtlustatav Belgia päritolu Salah Abdeslam.

Leht on kättesaadav 17 keeles, kaasaarvatud Eesti. Lehel saab anda ka anonüümseid vihjeid tagaotsitavate kurjategijate kohta.