Filmi on Delfi TV vahendusel võimalik vaadata teisipäeva hilisõhtu ehk kella 23.59-ni.

Filmitegijad käisid Transnistrias viis korda ja veetsid seal umbes 85 päeva. Film algab 2009. aastal ja lõppeb 2011. aastal toimunud presidendivalimistega, mis viisid võimult senise presidendi Igor Smirnovi.

"Filmi üldine toon on lähedane absurdihuumorile. Ehe Nõukogude elu seguneb korruptsiooni ja röövkapitalismiga. Pioneerid valvavad igavest tuld ja kuulutusetulbal naeratab pioneerivormis striptiisitar. Selle kõige varjus peitub aga tõsine traagika. Filmi kõige emotsionaalsem stseen toimub surnuaial, kus pisaratega võitlev kohalik naine jutustab lahkunud pojast. Täiskasvanud poeg suri maohaavadesse, sest emal polnud raha, et arstile pistist maksta," kirjeldas Kaarel Kressa Eesti Päevalehes filmi.

Filmi tutvustuses seisab: "Euroopa veerel paikneb tunnustamata riik Transnistria. 21 aastat on selle isehakanud riigi pealinna tribüünilt paraade vastu võtnud asendamatu president Igor Smirnov. Karismaatiline juht on ehitanud riiki Nõukogude Liidu varemetele. Nüüd on töö seisma jäänud. Rahvusvaheline üldsus pole riiki senini tunnustanud - kogu õhuloss püsib vaid Venemaa almustel. Tulemas on presidendivalimised. Pooleli jäänud ehitusplatsile ilmuvad opositsiooni kandidaadid. Igal on oma plaan, kuidas viltu vajunud müüridest maja ehitada. Võitlus nähtamatu riigi juhi positsiooni pärast kujuneb kirglikuks."

Režissöörid : Meelis Muhu ja Kristina Norman
Operaator: Meelis Muhu
Helioperaator: Kristina Norman
Montaaž : Meelis Muhu, Julia Tomberg
Kolorist: Max Golomidov
Helimix: Markku Tiidumaa ( Orbital Vox)
Produtsent : Meelis Muhu
Tootja :OÜ In-Ruum 2014
Pikkus 80 minutit