"See on demokraatia võit. Me oleme seda ennegi teinud ja nüüd võidame me jälle Põhja ja nende satelliitide vastu," ütles 52-aastane keemiku haridusega Syriza liige Chronis Koyagis. Satelliitide hulka kuuluvad tema sõnul nii Eesti, Leedu ja ka "fašistide võimu all olev" Ukraina.
Koyagise sõnul peab Euroopa kreeklasi aksepteerima ja vastavalt ka muutuma. Oma tuleviku pärast ta ei karda: "Ma olen kõik oma raha pankadesse jätnud. Ma ei karda, kuna ma usun Kreeka inimestesse ja meie valitsusse. Võibolla muutub see valitsus veel vasakpoolsemaks. Te näete veel uut Kreekat."
Lisaks kutsus mees üles eestlasi ka "üles ärkama": "Ka teie Eestis peate muutuma. Mõned aastad tagasi olite te kommunistidega Nõukogude liidus, nüüd olete Saksa fašistidega pundis. Võib-olla peate oma riigis vaatama, kumb on suurem: kas USA või Saksamaa saatkond. Kui Saksamaa oma, siis te kuulute neile. Kui saatkond on suur, siis kuulutegi te neile."
Koyagise sõnul on Kreekas väga suur USA saatkond ja seega kuulub Kreeka ka Ameerika Ühendriikidele, kuid see kõik on tema sõnul nüüd muutumas.