„President on öelnud nii eraviisiliselt kui ka avalikult, et erisuhe on tugevam kui kunagi varem, ja ma nõustun,“ ütles Cameron ajalehele Mail on Sunday Daily Telegraphi vahendusel. „Jah, mõnikord kutsub ta mind „bro'ks“.“

Urban Dictionary (linnakultuuri sõnaraamatu) järgi kasutavad sõna „bro“, mis on lühend sõnast „brother“, noorte valgete ameeriklaste kohta tihti ülikoolivennaskondade kaaslased, kes jäljendavad musta räpikultuuri.

Vaatamata sellele, et Cameron ja Obama on pärit oma maade poliitiliste süsteemide eri tiibadelt, on nad alati paistnud teineteisega hästi läbi saavat, erinevalt tihti jäikadest kohtumistest Suurbritannia eelmise peaministri Gordon Browni ja Obama vahel.

Samas kahtlevad mõned, kas Briti-USA erisuhe on ikka lähedasem kui kunagi varem, kui võrrelda näiteks Tony Blairi ja George W. Bushi suhetega.

Blairi süüdistati selles, et ta on Bushi puudel, mida näis kinnitavat see, kui Bush pöördus rahvusvahelisel tippkohtumisel Briti peaministri poole hüüdega „Yo, Blair“, mille püüdis kinni varjatud mikrofon.

President Ronald Reagan ja peaminister Margaret Thatcher olid sõprussuhetes ka pärast mõlema ametist lahkumist.

Lõpuks on ebatõenäoline, et USA ja Suurbritannia juhtidel tekiks selline side nagu oli Winston Churchilli ja Franklin D. Roosevelti vahel, kui nad võitlesid Teises maailmasõjas ühiselt Saksamaa vastu.