Mõlemad mehed rääkisid Grossile, et Trumpil oli 1990. aastatel kombeks korraldada pidusid New Yorgi Plaza Hoteli sviitides, kui ta selle hotelli omanik oli. Neil pidudel tutvustati noori naisi ja tüdrukuid vanematele rikastele meestele. Modellinduses on see Grossi sõnul standardprotseduur.

Mõlemad mehed rääkisid ka, et Trump oli ühes ruumis kokaiini, väga noorte naiste ja alaealiste tüdrukute ning rikaste vanade meestega, kes omavahel seksuaalvahekorras olid.

Anonüümseks jäänud fotograafi sõnul võttis Trump pidutsemiseks oma kasutusse hotelli nurkades olevad sviidid, kust avanesid vaated Central Parkile ja Grand Army Plazale.

Meeste jaoks oli aga peamine atraktsioon seespool – noored tüdrukud, kes arvasid, et jõuavad kuhugi, kui nendel pidudel käivad, mida fotograafi sõnul muidugi ei juhtunud.

Tüdrukud võisid fotograafi sõnul olla vaid 15-aastased. Mehed loopisid neile raha ja narkootikume, et neid huvitatuna hoida.

„Trump käis toast tuppa,“ rääkis fotograaf. „Ma olin seal ise pidutsemas. Seal olid mehed nooremate tüdrukutega, seks, palju seksi, palju kokaiini, kõige peenem alkohol, aga ei suitsetatud. Trump ei sallinud sigarette.“

„See on väike kogukond,“ jätkas fotograaf. „Nad vahetasid informatsiooni, aitasid teineteist. Trump käis sisse ja välja. Tal oli kombeks paari tüdrukuga välja kõndida. Ma nägin teda. Ta sai hullult keppi. Trump oli selle südames. Talle meeldis tähelepanu ja omaette oli ta täielik kuradi loom.“

Teine mees, kellega Gross rääkis, on Andy Lucchesi, kes oli ja on meesmodell.

Lucchesit kirjeldati Grossile Trumpi pidude organiseerijana, kes oli üks mitmest pidude tüdrukutega varustajast.

„Seal oli kokaiini. Ma ei näinud kunagi teda seda tegemas. Donald Trump ei tee kokaiini. Ta kontrollib ennast,“ ütles Lucchesi.

Aga tüdrukud?

„No loomulikult,“ vastas Lucchesi. „Aga ma ei teadnud teda kunagi, kui ühte neist meestest, kes ostsid kortereid Eestist pärit tüdrukutele.“

Küsimusele, kui vanad tüdrukud olid, vastas Lucchesi, et paljud 14-aastased tüdrukud näevad välja 24-aastased, aga tema ei küsinud kunagi, kui vanad nad on.