Üks tunnistaja rääkis Prantsuse võimudele, kuidas rünnakupäeval nägi ta Abaaoudi, kes ligemale tund aega karjus midagi oma telefoni. Ta tundus olevat väga erutunud.

Temast tänaval mööda läinud tunnistaja nägi hiljem selgelt Abaaoudi nägu. Ta oli oma pea kiilaks ajanud ja ta kandis lohmakaid riideid, aga kui ajakirjandus avaldas hiljem tema pildi, tundis ta kohe mehe ära ja teavitas võime.

Sellest tunnistusest rääkis esimesena terrorismiekspert Jean Charles Brisard. Tema sõnul näitab Abaaoudi viibimine rünnakukohale nii lähedal, et ta oli rünnaku elluviimise ja kontrollimisega tihedalt seotud.

Samal õhtul natuke varem oli ta rääkinud telefoni teel Bilal Hadfiga, kes oli üks kolmest jalgpallimängu ajal staadioni lähedal end õhku lasknud terroristist. Ta rääkis nendega kuni selle hetkeni, kui nad end õhku lasksid.

Abaaoud planeeris veel rünnakuid ühistranspordi, koolide ja "juudi sihtmärkide" pihta, aga ta tapeti viis päeva peale terrorirünnakuid koos kahe teise terroristiga Seint Denis' eeslinnas toimunud operatsioonis.

Uurimine on tuvastanud, et Pariisi rünnakutes osalejatest vähemalt kaheksa olid Prantsusmaa kodanikud, kes olid osalenud Süüria kodusõjas ja seejärel kodumaale naasnud. Abaaoud oli Belgia kodanik.

Endiselt on tagaotsitav Salah Abdeslam, kes sõidutas kolm enesetaputerroristi Stade de France'i juurde. Teda peetakse rünnakute üheks korraldajaks.

Brisard'i sõnul olid rünnakutes kasutatud relvad ostetud kas internetist või mustalt turult.