52 protsenti küsitletutest leidis, et Clinton tegi viimases debatis paremat tööd ja 39 protsenti arvas, et peale jäi Trump. Tegemist on väiksema vahega kui esimese kahe väitluse järel. Siis olid tulemused vastavalt 62 ja 27 protsenti ning 57 ja 34 protsenti, vahendab CNN.

Pool kohaliku aja järgi kolmapäeva õhtul toimunud debatti vaadanutest ütles, et olid Clintoniga tähtsates küsimustes rohkem nõus, 47 protsenti nõustus rohkem Trumpiga. Samas arvas 61 protsenti, et Clinton saab asjadest paremini aru (Trumpi kohta arvas sama 31 protsenti) ning ta on presidendiametiks paremini valmis (59 protsenti 35 protsendi vastu).

54 protsenti küsitletutest teatas, et viimane debatt ei mõjutanud kuidagi seda, kuidas nad hääletavad. Neid, kes tundsid end mõjutatuna, oli mõlema kandidaadi kasuks võrdselt (Trump 23 protsenti, Clinton 22 protsenti).

Üsna võrdseks peavad küsitletud kandidaatide oskusi majandusküsimustes (Clinton 50 protsenti, Trump 48 protsenti), sisserände vallas (Trump 50 protsenti, Clinton 48 protsenti) ja ülemkohtu liikmete nimetamise osas (Trump 49 protsenti, Clinton 48 protsenti). Clintonil oli kerge edu föderaaleelarve küsimustes (50 protsenti 46 vastu) ja suurem edu välispoliitika alal (55 protsenti 41 vastu).