„Me teame, et Venemaa luureteenistused häkkisid demokraatide rahvuskongressi sisse,“ ütles Clinton laupäeval lindistatud intervjuus. „Ja me teame, et Donald Trump on näidanud väga murettekitavat valmisolekut toetada Putinit.“

Kui Clintonilt küsiti, kas tema arvates tahab Putin, et Trump valimised võidaks, vastas Clinton, et ta ei kavatse järelduste tegemisega kiirustada. „Aga ma arvan, et faktidest nähtub tõsiseid probleeme seoses Venemaa sekkumisega meie valimistesse ja meie demokraatiasse,“ ütles Clinton.

Ta viitas ka Trumpi hiljutisele kommentaarile, kus too kutsus Venemaad üles Clintoni välisministrina saadetud e-kirju avaldama. Hiljem ütles Trump, et tegu oli sarkasmiga.

„Arvan, et see, et Trump niihästi julgustab [häkkimist] kui kiidab Putinit – vaatamata sellele, et paistab toimuvat sihilik katse valimisi mõjutada -, tekitab probleeme riigi julgeolekule,“ ütles Clinton.

USA pole ametlikult teatanud, et eelmisel aastal demokraatliku partei servereid tabanud küberrünne ja tänavu juulis toimunud e-kirjade leke oleks seotud Venemaaga. Küberjulgeoleku eksperdid on siiski valdavalt ühel meelel, et vähemalt häkkimine oli ilmselt Vene luuretalituste töö.