Ajaleht Le Parisien kirjutab, et terrorist maeti Reimsi kalmistu nimetusse hauda ööpimeduses. Matusetalitusele olid tulnud mehe pereliikmed ning kogu sündmus toimus politsei valve all.

Kalmistu nime pole avalikustatud. Salastatuse põhjuseks on võimude kartus, et terroristi haud võib kujuneda islamiäärmuslaste kogunemiskohaks,

"Algul keelasin matused ära, ent riik tuletas mulle mu kohustusi meelde," rääkis Reimsi linnapea Arnaud Robinet. Kouachi maeti reede õhtul võimalikult märkamatult ja anonüümselt, rääkis linnapea BBC teatel.

Kouachi oli elanud Reimsis kaks aastat, mistõttu linnavõim ei saanud keelata tema matmist linna. Seda nõudis ka Kouachi lesk.

Teine tapatalgute korraldaja Cherif Kouachi maetakse Pariisi lähedale Gennevilliers'i. Terroristi lesk palus, et ta abikaasa maetakse linna moslemikalmistule. Kouachi oli Gennevilliers' kauaaegne elanik.

Eelmise nädala terroriaktides hukkus Pariisis 17 inimest, 12 neist vendade Kouachide käe läbi Charlie Hebdo toimetuses või selle lähedal. Kaks päeva hiljem tapeti vennad politseioperatsiooni käigus.

Selle kohta, kuhu maetakse naispolitseiniku tapnud ja juudi toidupoes inimesi hukanud Amedy Coulibaly, pole veel teada antud.