Politsei korraldas neljapäeva hommikul taas seitse läbiotsimist Molenbeekis, Anderlechtis, Lakenis ja Sint-Pieters-Leeuw’s. Nende käigus peeti kinni kuus isikut, teatas föderaalprokuratuur. Kohtunik otsustab hiljem nende vahi alla jätmise üle. Läbiotsimiste käigus konfiskeeriti IT-seadmeid, mobiiltelefone ja airsoft’i vahendeid, vahendab Het Laatste Nieuws.

Kolmapäeval toimus läbiotsimine Ayoub B. vanemate korteris Brüsseli Delaunoy tänaval. 16. novembril, kolm päeva pärast terrorirünnakuid Pariisis, oli politsei juba suurte jõududega samasse majja sisse tunginud, et otsida jooksus olevat kahtlusalust Salah Abdeslami. Föderaalprokuratuuril oli siis tugevaid viiteid selle kohta, et Abdeslam võib või võis selles korteris olla, kuid sealt teda siiski ei leitud.

Kolmapäeval läbiotsimise käigus relvi ega lõhkeaineid ei leitud. Uurijad viisid siiski kaasa kümmekond mobiiltelefoni, mis uuritakse põhjalikult läbi.

Ayoub B. kolm venda ja üks õde viibivad praegusel hetkel Süürias.

Ayoub B. käis poksitrennis Brussels Boxing Academys Brüsseli kesklinnas. Klubi suleti pärast rünnakuid Pariisis, kui sai teatavaks, et seal käisid korrapäraselt mitmed Belgia terrorikahtlusalused.