Ülejäänud kuus läbiotsimist Brüsselis, Jettes, Ukkelis ja Sint-Jans-Molenbeekis viidi läbi ühe end Stade de France’i juures õhku lasknud terroristi, Bilal Hadfi sõprade ja sugulaste juures. Belgia föderaalprokuratuuri teatel ei ole need siiski otseselt seotud Pariisi rünnakutega, vahendab ajaleht Het Laatste Nieuws.

Belgia politsei pidas mitmes haarangus kokku kinni üheksa isikut, keda on põhjust kahtlustada seotuses Pariisi terrorirünnakutega. Seitset isikut kahtlustatakse sidemetes Pariisi Stade de France suitsiiditerroristi Bilal Hadfiga.

Prokuratuuri esindaja Eric Van Der Sypti sõnul tehti läbiotsimised seoses kohtu-uurimisega, mida alustati 2015. aasta alguses, pärast seda kui Hadfi oli Süüriasse lahkunud. Need läbiotsimised olid juba ammu plaanis ning seisavad eraldi Salah Abdeslami jahtimisest pärast Pariisi rünnakuid.

Lakenis toimus seevastu üks läbiotsimine, mis oli tõesti seotud Pariisi rünnakute uurimisega. Sealt võeti Van Der Sypti sõnul ka üks isik ülekuulamisele kaasa. Tema isikut kontrollitakse ja otsustatakse, kas teda tuleks pidada kahtlusaluseks või tunnistajaks.