Kurikuulus 73-aastane naistemees Berlusconi, kes ütles hiljuti, et Itaalia vajab sisserändajaid ainult siis, kui nad on ilusad tüdrukud, paigutas voodi oma uude majja Milano lähedal, kirjutab The Sun.

„Silvio on väga kallis sõber. Ma olen tundnud teda 25 aastat ja kohtusin temaga, kui ta tuli minu poodi otsima kirjutuslauda oma villasse,” ütles Napoleoni voodi Berlusconile müünud Annamaria Quattrini.

„Sümboolse väärtuse poolest, ütleksin ma, on kõige tähtsam ese, mille ma olen kunagi talle müünud, voodi, mis kuulus kunagi Napoleonile, loomulikult keisri stiilis. Sellel oli suur baldahhiin, pronksist garnituur ja kotkad kõigis neljas nurgas — see on ilus ja ma loodan, et ta näeb selles ilusaid unenägusid,” rääkis Quattrini.

Antiigimüüja sõnul tekkis neil Berlusconiga aga voodi pärast esimene vaidlus, sest viimane lasi seda laiendada.

Quattrini, kelle kauplus asub Roomas, keeldus ütlemast, kui palju püsiva päevitusega miljardärist meediamogul voodi eest maksis, kuid see olevat hindamatu.

Berlusconi on end tihti Napoleoniga võrrelnud ja Itaalia ajalehtede karikatuuridel kujutatakse teda sageli väikest kasvu Prantsuse keisrina.

2006. aastal antud teleintervjuus ütles Berlusconi: „Ainult Napoleon tegi rohkem kui mina, aga vähemalt olen ma pikem kui tema.”