Kelmikate avalduste poolest tuntud 73-aastane peaminister kohtus reedel oma Albaania kolleegi Sali Berishaga, et arutada muuhulgas ka immigratsiooni puudutavaid küsimusi, vahendab FOX News.

Pealtnägijate sõnul väljendas Berisha ilme aga sügavat ebamugavustunnet, kui Berlusconi pressikonverentsil äkki teatas: “Albaaniast võtame me vastu vaid ilusaid tüdrukuid.”

Itaalia opositsioonisaadik Paola Pellegrini mõistis riigijuhi sõnad hukka ning kutsus Berlusconit “ebasündaks vanameheks”.

Berlusconit on lisaks kummitamas ka uus värske seksiskandaal. Sel korral pole tegu küll tema enda väidetavate voodiseiklustega.

Nimelt süüdistatakse üht tema lähimat usaldusmeest riigihangetega kauplemises. Vastutasuks sai 59-aastane Guido Bertolaso aga väidetavalt osaleda suurejoonelistel seksiorgiatel, mille kulud katsid hankeid võitnud ettevõtjad.

Tsiviilkaitseagentuuri juht Bertolaso, kes tõusis lausa rahvuskangelaseks tänu eelmise aasta Abruzzo maavärina ajal korraldatud päästeoperatsioonile, teatas sel nädalal kahel korral, et astub oma ametist tagasi.