Berlusconi kingituste hulgas Rubyle on kaks Rolexi kella, millest ühe väärtus oli 50 000 eurot, 18 000-eurone karusnahast keep ja lubadus osta tüdrukule Audi R8, teatab Daily Telegraph.

Samuti sai Ruby Valenza disainjuveliiri Recarlo valmistatud teemantkaelakee väärtusega 15 000 eurot. Recarlo on ka nende sõrmuste autor, mis Berlusconi kinkis jõuludeks 24 naissoost parlamendi alamkojaliikmele ja 13 senaatorile.

Eelmise aasta sõbrapäeval kinkis Berlusconi Rubyle esimese kohtumise mälestuseks punast ja musta värvi Valentino kleidi, mis on kaunistatud Swarovski kristallidega.

Kingituste nimekirjas on ka Versace disainkingad ja terve rida käevõrusid, kaelaehteid, sõrmuseid ja kõrvarõngaid. Paljud neist on kaunistatud teemantide ja violetsete ametüstidega, mis on Ruby lemmikvärv. Valmistajateks tippkaubamärgid nagu Bulgari ja Tiffany. Ühel Swarovski-Tiffany teemantkäevõrul olid initsiaalid R.R. – Ruby Rubalcuori.

Peaminister lubas tüdrukule ka Audi R8, aga seda ei antud kunagi üle.

Ruby sõnul sai ta ka kalli prossi, mis oli ostetud Via Montenapoleonelt, Milano peamiselt ostutänavalt.

Lisaks sai Ruby Dolce & Gabbana Swarovski kristallidega disainkella pärast seda, kui oli Berlusconile öelnud, et talle ei meeldi Rolexid.