Mohamedi arvatav röövija vahistati täna pärastlõunal ning ta rääkis võimudele, et poiss olevat surnud. Mehe autost leitigi kahjuks 4-aastase poisi surnukeha.

Bosnia ja Hertsegoviina päritolu Mohamed Januzi kadus Berliini kesklinnas asuvast migrantide registreerimiskeskuse juurest oktoobri alguses, kui ta oli seal koos ema ja kahe pereliikmega.

Poisi 28-aastane ema Aldiana kaotas Mohamedi rahvahulgas korraks silmist ja röövija kasutas olukorda ära. Ema oli siis lisaks Mohamedile koos oma viiekuuse beebi Kevini ning 9-aastase tütre Melinaga.

Pärast poisi kadumist moodustas politsei 50-liikmelisi eriüksuse, mis pidi otsinguid läbi viima. Berliini prokurör lubas ka poisi leidmiseni viivate vihjete eest tasu. Vihjeid laekus politseile kokku umbes 350.

Teisipäeval avalikustas politsei arvatavast röövijast pildid ja video, millel heledanahaline mees kõndis Mohamediga käest kinni poisi kadumispiirkonna läheduses.

Täna õnnestuski tabada mees, kelle autost leiti lapse surnukeha, mis viidi lahkamisele. Politsei on aga üsna kindel, et tegemist on Mohamediga. Mees võeti täna vahi alla. Tegemist on kohaliku elanikuga.