19 läbiotsimist 22-st leidsid aset Brüsseli piirkonnas, täpsemalt Sint-Jans-Molenbeekis, Anderlechtis, Jettes, Schaarbeekis, Sint-Lambrechts-Woluwes ja Vorstis. Ülejäänud läbiotsimised toimusid Charlerois. Föderaalprokuratuuri teatel andsid läbiotsimisteks põhjuse käimasoleva juurdluse tulemused, kuid relvi ega lõhkeaineid ei leitud, vahendab flaami ajaleht De Morgen.

Läbiotsimised möödusid vahejuhtumiteta, kuid ühe suupistebaari kontrollimisel Sint-Jans-Molenbeekis rammis üks auto politseinikke, mille peale tulistas politsei autot kaks korda. Auto põgenes, kuid peeti veidi hiljem kinni ning leiti, et juht on kergelt haavatud. Prokuratuuri esindaja Eric Van Der Sypti sõnul pole selge, kas see vahistamine on seotud kodude läbiotsimistega.

Föderaalprokuratuur ei anna rohkem informatsiooni arreteeritute isikute või juurdluse tulemuste kohta. Siiski teatati, et Salah Abdeslam on endiselt vabaduses. Teiste hulgas väljaanne La Libre Belgique teatas, et Abdeslami võidi näha Liège’i provintsis ja ta võib olla BMW-ga teel Saksamaale. Seda informatsiooni ei ole kinnitatud.

Ka Liège’is tegutsesid pühapäeval politsei eriüksused, kuid föderaalprokuratuur ei teatanud sellest midagi. Liège’i kohaliku politsei teatel polnud sellel mingit seost läbiotsimistega Brüsselis ja Charlerois.