“Kui tahate, võite kellegi tuua ja mind täitevvõimu juures välja vahetada. Soovin, et te seda teeksite ja mulle puhkust annaksite,” ütles Arafat.

Lisaks teatas Palestiina Omavalitsuse esimees Yasser Arafat esmaspäeval. et Palestiina rahvas on kindlalt igasuguse terrorismi vastu.

“Palestiina rahvas on täna kindlalt kõigi terrorismivormide vastu, tegelgu sellega riigid, rühmitused või üksikisikud,” ütles Arafat Palestiina parlamendi istungil Läänekaldal Ram Allah’s.

“Iisraeli valitsus kasutas ära 11. septembri terrorirünnakute järgseid muutusi, et kuulutada meie võitlus terroristlikuks ja õigustada meie maade taasokupeerimist, samal ajal kui meie oleme terrori ohvrid,” ütles Arafat.

Palestiina liider taunis ka rünnakuid nii Iisraeli kui Palestiina tsiviilisikute vastu.

“Meie rahva huvides on säilitada rahvusvaheline toetus meie seaduslikule õigusele avaldada vastupanu sõjalisele okupatsioonile ja asundustepoliitikale. Peame kordama oma hukkamõistu rünnakutele Iisraeli tsiviilisikute vastu ja samaaegselt ka rünnakutele palestiina tsiviilisikute vastu,” toonitas ta.

See on Palestiina Seadusandliku Nõukogu esimene istung viimase kuue kuu jooksul. Iisrael keelas 14 Gaza sektoris elava palestiina rahvasaadiku sõidu Ram Allah’ parlamendiistungile.