Dallasesse suunudunud lennul viibinud reisija James Wilson postitas oma Facebooki pildi ning kirjutas, et nende lennuk on hakanud õhus lagunema. Ta soovitas reisijate eest palvetada ning sõpradel helistada oma naisele Allisonile, vahendab Iltalehti.

Lennukis oli reisijate sõnul kuulda kõva pauku ning vaheseina tekkis suur pragu. Wilsoni sõnul hakkasid reisijad karjuma, kui nägid lennuki olukorda ja kuulsid vilinat. "Paanika tekkis hetkega," sõnas ta.

"Arvasin, et masin ei suuda õhku jääda. Kõva raputust oli veel mitu korda ning samuti vilises pidevalt. Hapnikumaskid langesid alla. Lennuki meeskond ütles aga, et me jätkame oma reisi ja kõik on korras. Ükski reisija aga edasi sõita ei tahtnud," kirjeldas pardal tekkinud olukorda Wilson.

Reisija sõnul kulus 45 minutit enne, kui piloot otsustas teha hädamaandumise. Ning kui lõpuks maanduti, ootasid päästjad lennuväljal. Ükski reisija intsidendis viga ei saanud.

Lennufirma sõnul oli probleem lennuki õhukanalis. Samuti kinnitati, et õhurõhk jäi salongis normaalseks kuni hädamaandumiseni.

American Airlines'i lennukit tabas tehniline probleem ka eelmisel teisipäeval.
American Airlines'i lennuk